Nå er det lenge siden sist jeg fortalte dere hva jeg driver med for tiden. Forrige uke jobbet jeg på UNCONTAMINATED Fashion Art festivalen som stylist ved Photo Boothen, and it was fuuun! Jeg samarbeidet med fotografene fra Bilder Nordic for å skape freshe bilder som skulle vises på selve utstillingen og facebooksiden til Uncontaminated. Oppgaven vår var å ta bilder av gjester med unik stil, ala Street Style. Så jeg gikk rundt fra 12:00 til 20:00 nesten alle dagene, både ute og inne, og speidet etter kule outfits. Jobben min gikk ikke bare ut på å finne de rette menneskene, men også å ordne med klærne deres, samt fortelle hvordan de skulle posere, for at bildene skulle turn out så spennende som mulig. Det ble noen “Nei, takk.” og en del “Jaaas!” fra folk, but I must say, vi så mange “cool kids” der ute, og det ble mange bra bilder. Bilder fra Photo Boothen kan dere se HER. Nederst kan dere se noen bilder fra et av utstillingene + artwork.

_dsc7613

1474652676248

_dsc7436

1474653476853

_dsc7496

1474653580667

img_6328

1474652952563

_dsc7610Bilder hentet fra nettsiden til Uncontaminated.

Sånn by the way, så er UNCONTAMINATED en festival som belyser nytenkende artister. Men andre ord artister som danner en ny grense av mote og kunst den dag i dag. Kompromissløs visjon og nyvunne digital frihet ligger i hjertet av hva Uncontaminated handler om. Denne festivalen har virkelig nesten ingen grenser, og jeg digget det! Det var så mye annerledes å se, og alle artistene fikk meg til å tenke og føle ulikt. Stor variasjon av kreativitet og craziness fant sted, og hvert eneste utstilling var rett og slett enestående. Det var noen spennende 3-dagers Fashion Art Celebration med over 20 utstillinger, foredrag, pop-up arrangementer og konserter i det kulturelle sentrum av Oslo.

– N