// I samarbeid med Wonderwall.se

Jeg har offisielt en favoritt nettside hvor jeg kan kjøpe kunst plakater fra. Nemlig Wonderwall!

Wonderwall er et selskap som selger ekstraordinære utskrifter til en rimelig pris. Man kan velge mellom kunst, illustrasjon og fotografier. De fleste av Wonderwall´s talentfulle kunstnere er fra Sverige, men det finnes også verker av kunstnere fra Colombia, Canada, England og Danmark. Alle plakatene er signert og nummerert av kunstneren, som betyr at det er begrenset antall utgaver av kunstverkene. Når det er utsolgt er det utsolgt for alltid! Så det er vel første mann til mølla opplegg, noe som får meg enda mere gira.

DSC05601“Icon” av Stina Persson.


DSC05616
Dette er det første bildet jeg forelsket meg i, som nå overvåker rommet. Denne skjønnheten ble opprinnelig laget for den ikoniske, oversized magasinet W. Kontrastene, enkelheten og styrken i bildet kapret meg med en gang. Stina Perssons kunstverk har forresten blitt verdsatt av kunder som Louis Vuitton og Vogue, så der har dere enda en forklaring på “my big love”. Plakaten kan kjøpes HER.

DSC05668“Limelight” av Stina Persson.


DSC05656

Enda ett kunstverk av Stina Persson. Denne gangen har hun brukt freshe farger og blekk. Blikket til dama minnet meg litt om mitt eget bitchy-look, som jeg til tider gir uten at jeg selv merker det, så jeg måtte bare ha det. Hver gang jeg ser på bildet, tenker jeg to ting: “styrke” og “kreativitet”. I mean, look at that face, fantastisk! Pluss at jeg er lei av å bare ha det svart/hvitt på rommet, så nå er det på tide å kaste litt farger på lerret. Plakaten kan kjøpes HER.

Det oser integritet og selvtillit av begge portrettene, noe som jeg føler gir rommet mitt styrke. Jeg digger det! De har så mange flere kunstverk, så det er bare å gå inn HER for å titte.

N