Det eneste grønne jeg har på rommet mitt er et belte… Nothing else. Jeg prøvde å ta meg av en palme fra IKEA en gang, men det funket rett og slett ikke. Jeg tror jeg druknet den. Ga den for mye vann før jeg skulle reise bort i en uke eller to. Jeg fikk litt dårlig samvittighet, så jeg kasta den ikke med en gang, men bestemte meg heller for å ha den på rommet mitt til alle bladene falt av. Personlig følte jeg at den døde pga en eller annen plantesykdom. Jeg prøvde seriøst alt som stod på nett. Snakking, middels med vann, plantemedisiner (wtf right?), omplassering, og den fikk til og med et navn… Mr. Plant… Anyways, jeg klarer tydeligvis ikke ta meg av palmer, selvom jeg skylder på at rommet mitt er for smått og grått. Derfor har jeg bestemt meg for å prøve meg på kaktus. Små søte kaktuser som jeg seriøst ser overalt på instagram. Kjendiser, bloggere og other people har i hvertfall 1 til 3 kaktuser ved vinduet eller på spisebordet sitt. I want one too! Or 3… De trenger ikke mye vann og klarer seg vel overalt siden så mange har de nå for tiden.

I det siste har jeg begynt å få en litt mer vintage/desert/wild style på rommet mitt. Bare se på bildene så vet dere hva jeg mener. Svart, hvitt og grått har jeg blitt litt lei av, nå gjelder det gult, brunt, beige, grønt osv. Planen er å få til stilen som dere ser på bildene, og kaktus passer jo perfekt inn.

Jeg har alltid synes kaktus er en kul plante, men aldri tenkt på å faktisk kjøpe meg en. Now is the time. Jeg skal på kaktus shopping i morgen, and I bet that I´m going to go all cactus mania like the rest of the world. Trender ass… De bare smugler seg inn i hjernen din uten at du selv merker det.

– NGK –