Noe dere lesere ikke vet om meg (hvis du ikke kjenner meg personlig) er at jeg er en smykkesamler. Jeg har elsket halskjeder, øredobber, armbånd, klokker, hatter, solbriller og hårbånd helt siden jeg var liten. Smykkene mine var kanskje for det meste rosa og lagd av plastikk da jeg var 6 år, men 15 år senere er kjærligheten fortsatt like sterk. Jeg må ALLTID ha på meg at least et type smykke før jeg går ut døra hver morgen/kveld. For at dere skal skjønne hva jeg mener med “crazy for accessories” kind of girl, her er et lite bevis:
 


And this is not all of it. Har skuffer fylt med the rest of my darlings, både nye og arvet. 

Jeg har sikkert gått med halvparten av smykkene dere ser på bildet 1-2 ganger i løpet av tiden de har hengt der, men jeg kan bare ikke stoppe å kjøpe flere. Med engang jeg ser et halskjede jeg liker veldig godt, klarer jeg ikke gå ut av butikken før jeg har dratt kredittkortet og har smykket liggende i posen.

Jeg pleier å shoppe smykkene mine fra overalt egentlig, både i Norge og utlandet. Men hvis jeg må nevne noen nettfavoritter, så må det bli:

 

Loveyewear

Disse er på ønskelisten. Digger spesielt nummer 3! 
1: HER / 2: HER / 3: HER / 4: HER / 5: HER.

Denne nettbutikken har så mye amazing å velge mellom. Her kan du finne solbriller i ulike farger og former, both for ladies and gentleman. Som du ser på bildet over så tilbyr de alt fra basic, chic og crazy, and that´s why I love it! Dette er kanskje ikke akkurat den billigste nettbutikken for solbriller, siden de selger kjente varemerker som Ray Ban, Prada, Odd Molly, Marc Jacobs og Hugo Boss, MEN med en liten rabattkode hos rabble.no får du kjøpet ditt mye billigere. So you better start shopping, det skal ihvertfall jeg.

 

NELLY


Bare elsker fargen beige på ALT.
1: HER / 2: HER / 3: HER / 4: HER / 5: HER.

Alle vet om Nelly, som er den største nettbutikken for mote- og trendbevisste jenter i alle aldre. Her finner jeg ikke bare klær, men også tips og inspirasjon for å oppgradere garderoben min. Så ja, jeg shopper hos Nelly ganske så ofte, men først av alt pleier jeg å gå inn hos Rabble.no for å blant annet få en Nelly rabattkode som kan gi meg opptil 20 % rabatt eller 150 kr rabatt på bestillingen min. And the best part is: det kan du også! Titt innom Rabble Rabattkoder Online ofte for å ikke gå glipp av de beste salgene hos Nelly!

 

Zalando


Akkurat nå prøver jeg å finne meg en ny og fresh klokke, så det blir nok en av de på bildet over. Hvilken synes dere jeg skal velge? 
1: HER / 2: HER / 3: HER / 4: HER / 5: HER.

På Zalando finner jeg alltid noe jeg har lyst på! Klær, sko og tilbehør til alle stiler, situasjoner og stemninger. For å ikke snakke om at de har en fantastisk kundeservice, samtidig som rask og gratis frakt/retur. Helt TOPP spør du meg! And here´s another awesome thing about it: Med Rabble Rabattkoder Online kan du finne en kupongkode og en aktiv Zalando rabattkode som gir minst 10 % rabatt på kjøpet ditt. 

Pleier dere å shoppe i disse nettbutikkene? Hva slags accessories MÅ dere bare ha på før dere går ut døra? BTW, ikke glem å sjekke ut RABBLE.NO regelmessig for å finne noen eksta gode kampanjer og rabattkoder som kan benyttes i flere forskjellige nettbutikker.
      

Klikk på bildet for direktelink til Rabble.no

 

– NGK –

 

// I samarbeid med rabble.no. Bilder lånt fra Loveyewear, NELLY og Zalando.