I´m sorry for what I wore when I was cold…

Okey, her kommer det en liten hemmelighet: Jeg gir blanke bananas om hva jeg har på meg hvis det er -20 grader ute. Da slenger jeg bare på meg alt jeg har av ull og glemmer litt the dress code. Jeg vet det finnes flere fashion freaks der ute som gjør det samme, samtidig som det finnes de som har på seg det som er IN og blir syke hver andre uke fordi de fryser immunforsvaret sitt ned til 0. Vanligvis så går jeg med ALL BLACK på vinteren, altså her snakker vi svarte jeans, svart genser, svart jakke, svarte sokker, svarte sko, maybe black underwear as well. Jeg blir ganske deppa om vinteren på grunn av at jeg ikke kan ha på meg det jeg virkelig vil, så jeg bare go all emo. Enkelt og greit, samtidig som svart skjuler alle de andre lagene med klær. Så en av tingene jeg misliker mest med vinteren is the fact that I can´t go out with my favorite jacket on without freezing my ass off. Dette synes jeg er litt plagsomt kan man si. Men ikke missforstå, jeg elsker vinteren for sin skjønnhet. Det finnes ikke noe mer vakkert enn når sola skinner på en vinterdag og alt har et glitrende, hvitt lag over seg. Det gir meg en følelse av frihet og glede.

Jeg vet alle synes det er kaldt ute, og de fleste klager. I know at det er det første folk kommenterer ved kassa på KIWI eller på kontoret med en varm kopp kaffe i hånden, men hallo, det har faktisk vært freakin´ cold outside de siste ukene, så la oss deppe litt over sjokket. Det innlegget her skulle egentlig handle om noe helt annet, men kulden tok visst over igjen. Anyways, jeg beklager for at jeg har vært dårlig på å poste fashion relaterte innlegg, men nå vet dere grunnen, jeg klarer virkelig ikke å kombinere fashion med vinter. Jeg fryser selvom jeg har på meg ull, så det sier sitt. Men jeg lover dere at bloggen kommer til å få en fashion boost når det blir plussgrader igjen og jeg ikke lenger trenger å ha på meg superundertøy under alle mine svarte outfits. Luckily står det på værmeldingen at istiden vil snart ta slutt, woohooo!

– NGK –

#norway #oslo #cold #winter #snow #blackandwhite #fashion #passion #mote #moteblogg #wondercoated #ngk #life #love #travel #adventure