Bilde: Pinterest

“Hvorfor bare sitte hjemme og se på eventyret på en skjerm, hvorfor ikke bare go out there og oppleve det?” Jeg har tenkt dette hver gang jeg har ligget i senga hjemme og sett på en spennende film. Endten det er en historisk- eller biografiskfilm. Jeg så to eventyrlige filmer forrige uke, WILD av Jean-Marc Vallèe og Soul Surfer av Sean McNamara. Fantastiske filmer, de ga meg motivasjon til å ville skrive dette innlegget. Tanken på at jeg sitter inne og ser på en skjerm istedenfor å være der ute og muligens oppleve det som skjer i filmen, irriterer meg. Jeg er en person som elsker å oppleve, drømme og føle. Jeg gleder meg til å besøke drømmeland hver natt, fordi det er et sted der eventyrlig ting skjer. Der kan jeg gjøre alt, for der er det ingen grenser og alt kan skje. Da jeg var liten og ble vekket til skolen av mamma, ba jeg henne om å få la meg sove i 5 minutter til som alle andre, men ikke fordi jeg ville sove mer, men fordi jeg ville drømme videre, se hva som kom til å skje, hvordan drømmen min ville ende. Det er fortsatt slik den dag i dag.


Bilde: Pinterest

Jeg tenker: Når du søker etter dybden i ting, blir lykkelig av å bare se på havet, himmelen, stjernene, månen eller et tre, og klarer å puste inn alt det vidunderlige verden gir deg, da er du et fritt menneske blandt all eksistens.


Bilde: Pinterest


Bilde: Pinterest

Bilde: Pinterest

Jeg vet dere tenker: “Ja, men så gjør det da! Dra ut og opplev verden, ikke bare skriv om det.” Det er ikke så lett, som flere av dere vet. Flere ting står i veien. Jeg føler det er mange mennesker der ute som er fanget av virkeligheten. Holdt fast av regler og fornuft. Jeg er noen ganger en av dem… Dessverre. Tro meg, hvis jeg ga slipp på alt som holdt meg igjen, som utdanning, jobb og penger, da hadde jeg gått amok. For eksempel så hadde jeg gjort disse tingene:

  • Jobbe frivillig på safari i Afrika og leke med små løveunger
  • Dra til Irland for å jobbe på en farm og ri på hester over store, grønne plener
  • Dra til Nordpolen for se/fotografere vakre Nordlys og wild polar bears
  • Surfe i Australia eller Hawaii til solnedgang
  • Klatre Mount Everest, prøve ihvertfall
  • Hike 1,100 mil av 2,650-mil på Pacific Crest Trail
  • Osv… altså eventyr

Bilde: Pinterest

Det er så mye jeg vil oppleve og så mange steder jeg vil utforske. Jeg har bare vært innenfor Europa, så jeg har ikke crossed the Atlantic Ocean enda. Selvom det å reise rundt om i Europa er helt magisk, vil jeg likevel enda lenger ut i havet. One day, hopefully, I will. Jeg må bare få litt orden på ting først, eller… det er egentlig aldri a right time, man må vel bare gjøre det. Slå seg løs og la trust fully spontaniteten ta over.

– NGK –

#inspiration #world #fashion #passion #mote #moteblogg #wondercoated #ngk #life #love #travel #adventure