Bilde: Pinterest

ALAN RICKMAN. Professor Severus Snape, King Louis XIV, Lieutenant General Frank Benson, The Blue Caterpillar, Judge Turpin, Colonel Brandon, David Weinberg, Hans Gruber, Tybalt… and so on. For en unik skuespiller, en av mine favoritter. Ikke bare på grunn av alle Harry Potter filmene, men også på grunn av alle de andre rollene han satt seg inn i. Han utførte alle sine roller på en ekstraordinær måte, samtidig som han var en talentfull regissør. For å ikke snakke om personligheten hans, his spirit. Ikke minst hadde han et spesielt utseende som passet perfekt inn i filmverdenen. For en mann, for en legende. Jeg ble sjokkert da jeg fikk denne triste nyheten i dag. Sorgen snek seg inn på meg med en gang… One more star has left us. Han kommer til å bli dypt savnet av mange, og aldri glemt. R.I.P.

– NGK –

#alanrickman #severussnape #rip #sadness #moteblogg #life #love