Solbriller: Vintage / Leppestift: Shiseido / Banan: En dag gammel / Eple: Spist opp

Dette været er nådeløst… Tar på meg 2 tjukke ullgensere og 3 par sokker, men holder fortsatt på å fryse av meg nesa. Damn.

Ellers har dagen i dag vært spennende og fylt med nye muligheter, for i dag har jeg vært på infomøte på SoFI, School of Fashion Industry. Venner og bekjente vet at jeg snart er ferdig med mitt tre årlige bachelorgrad i Kreativ Markedskommunikasjon på NKH, Norges Kreative Høyskole, eller som de nå har byttet navn (igjen) til Høyskolen Kristiania. Jeg har egentlig bare den store, feite, krokete bacheloroppgaven igjen, og så er jeg FINITO! Men, what the brownbanana skal man gjøre etter det? Mange stiller seg dette spørsmålet etter at de har avsluttet sin første bachelorgrad. Noen velger å starte å jobbe med en gang, andre velger å studere videre, også er det jo de som velger å ta seg et fri år fordi de er drittlei av alle de tørre, rynkete pensumbøkene. Det frister veldig å ta seg et fri år for å jobbe litt, tjene litt penger, og så reise MYE. Men denne gangen har jeg mer motivasjon enn vanlig, så da blir det luke nummer 2: Studere videre. At least for now…

Planen (atm) for hørsten 2016 er da at jeg skal ta Motekonsulent undanning på SoFI. Motekonsulent er en kreativ og yrkesrettet utdanning som gjør studentene kvalifiserte til å kunne arbeide innenfor mange av de ulike områdene i moteindustrien. Jeg kommer til å ha fag som fashionstyling, produktkunnskap, trender og samfunn, bedriftsøkonomi, juridiske emner, visuell fremstilling, osv. Dette faget varer i et semester, så det kommer til å inneholde ganske mange hektiske hverdager med mye lesing og praksis, but it will be worth it in the end. Det er det alltid. Men først må jeg bestå bacheloroppgaven, som mamma minner meg på stadig vekk… En ting av gangen, I know, Mom!

Helt ærlig så gleder jeg meg til å starte å studere noe jeg virkelig brenner for. Denne gangen skal jeg tenke meg grundig gjennom før jeg velger. Kreativ markedskommunikasjon bachelorgraden kommer til å være til stor nytte i fremtiden, men det jeg virkelig vil jobbe med er jo mote, mote og mote. Okey, jeg er egentlig ikke så motegal som jeg skal ha det til, men jeg elsker mote, og det er nok for at jeg vil jobbe med det i fremtiden.

Noen av dere som har hørt om eller studerer/har studert på SoFI?

– NGK –

#mote #moteblogg #fashion #motekonsulent #banana #personlig #SoFI #utdanning #ngk #wondercoated